Neem contact met ons op:

Werkplaats

Werkplaats

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Ons team van enthousiaste monteurs beschikt over de nieuwste apparatuur en volgt regelmatig cursussen en scholing om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs kunt u bij ons terecht met al uw Mercedes en Volvo vraagstukken. Ook met ieder ander automerk bent u bij ons van harte welkom. Onze monteurs helpen u graag in onze garage Nunspeet.

Elke occasion die onze garage verlaat is BOVAG gecertificeerd en voorzien van een Nationale Autopas. Met deze NAP bent u verzekerd van de juiste kilometerstand en bouwjaar.

Aankoopkeuring

Een auto laten keuren voordat u deze koopt is altijd een goed idee. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u zeker wat de technische staat van de auto is voordat u een koopcontract ondertekend.

Heeft u dus ergens een Mercedes of Volvo gezien en wilt u deze laten keuren? Bij Janse-Plat Automotive kunt u voor slechts € 75,- excl. btw een aankoopkeuring laten doen. Hiervoor inspecteren wij de auto van binnen en van buiten, lezen wij deze uit met onze geavanceerde apparatuur en maken we een proefrit. Op deze manier heeft u zekerheid voordat u een gebruikte Mercedes of Volvo aanschaft.

Natuurlijk bent u ook met andere automerken bij ons van harte welkom voor een aankoopkeuring. In onze garage Nunspeet werken wij met diverse auto’s.

Wilt u ook een aankoopkeuring laten doen? Laat het ons weten.

Onderhoud

Onze ervaren monteurs werken graag aan uw Mercedes of Volvo auto. Regelmatig onderhoud kan de kans op dure reparaties verkleinen en zorgt ervoor dat de auto beter presteert, veiliger is om te rijden en zorgt het voor een langere levensduur van uw auto. Door de auto goed te onderhouden, kan de waarde zelfs behouden worden of verhoogt worden als uw ooit besluit de auto in de toekomst te verkopen. Bij Janse-Plat Automotive bieden wij daarom verschillende onderhoud services aan waardoor uw Mercedes of Volvo auto altijd de juiste onderhoudsbeurt krijgt. Informeer naar de mogelijkheden en plan online uw werkplaats afspraak in.

Ontmoet het team

Onze vakkundige mensen helpen u graag verder, maak kennis met ons team!

Expert op het gebied van inkoop/import en verkoop.

Jauke Plat - Eigenaar

Efficiënt coördineren van werkplaatsactiviteiten met oog voor detail.

Bart Boonenberg - Werkplaatsverantwoordelijke

Nauwkeurig met een professionele en gastvrije aanpak.

Susanne Schouten - Receptioniste

Door zijn veertigjarige ervaring weet hij werkelijk alles op het gebied van Volvo.

Dries Spijkerboer - Monteur

Vaardige monteur met uitgebreide technische expertise en oog voor precisie.

Joost van der Perk - Monteur

Toegewijd aan het herstellen en revitaliseren van auto's met aandacht voor kwaliteit.

Justin de Visser - Reconditioneerder

Werkend met passie voor vakmanschap en leergierige instelling.

Daniel Beijeman - Leerling Monteur

Nieuwsgierig met een enthousiaste houding en een sterke drang om te leren.

Stephan Bosgra - Stagiair