Neem contact met ons op:

Volvo XC60

2.0 T8 TE AWD Momentum Pro | Pano | Leder | Camera

Bijzondere opties

  • Apple Carplay/Android Auto
  • uitwijk assistent
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
  • Lederen/stof bekleding
  • Bots herkenning systeem
  • electronic climate control
  • Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm
  • Voorstoelen verwarmd
  • Cruise control
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Elektrisch glazen panorama-dak
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • LED koplampen adaptief
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Autonomous Emergency Braking
  • Verwarmbare voorstoelen en verwarmbare ruitensproeierkoppen

Alles over de auto

Over de Volvo XC60

Plaats voor vijf personen of genoeg plek voor uw aankopen bij de bouwmarkt, de veelzijdige Volvo XC60 biedt het allemaal. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. De benzinemotor geeft deze auto sportieve prestaties en zorgt voor een laag brandstofverbruik. We nemen u in gedachten even mee. Stop uw bagage moeiteloos achterin dankzij de elektrisch bediende achterklep, neem plaats achter het stuur en zie meteen het luxe lederen interieur. Even het elektrisch bediende glazen panorama dak open en rijden maar! Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Begeef u op de geweldige rit door de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u wenst voor comfort en veiligheid, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Ook is de Volvo uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, regensensor, cruise control en lederen stuur en versnellingspook.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volvo in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Volvo. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands 'botswaarschuwing', treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. In deze Volvo vinden we verder een hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Volvo. Belt u ons snel?

Bij de bouw van de Volvo XC60 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2020 en komt van de eerste eigenaar. Het is een krachtige viercilinder benzinemotor die deze SUV aandrijft. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Laat de zon maar schijnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Snelheid, brandstofinfo, noem maar op. Het digitale dashboard houdt u permanent op de hoogte. Goed en overzichtelijk. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Communiceren met uw auto? Dat gaat via remote services. Met uw smartphone maakt u waar dan ook contact om allerlei functies te checken of te activeren. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. De Volvo is standaard voorzien van: achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, regensensor, cruise control, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Volvo omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

Janse-Plat Automotive is al vanaf 1960 een begrip op de Veluwe en wijde omstreken. Ooit begonnen als DAF en Volvo-dealer in Elburg waar in de latere jaren het merk Mercedes-Benz aan is toegevoegd. Vanwege deze groeiende activiteiten is Janse-Plat Automotive verhuisd naar een grotere en modernere locatie in Nunspeet. Voor aanschaf, onderhoud of reparatie bent u dankzij onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en goed uitgeruste werkplaats in goede handen. Wij verwelkomen u graag in onze showroom op de Veluwe.

Kilometerstand 134.792 km
Bouwjaar 2020
Kleur wit
Interieurkleur Zwart
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Hybride
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 22 januari 2026
Onderhoudsboekje dealer
Kenteken H-821-GG
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 8
Vermogen 390 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1969cc
Topsnelheid 230 km/h
Gewicht 2.061 kg
Trekgewicht 2.100 kg
Wielbasis 287 cm
Lengte 469 cm
Breedte 194 cm
Hoogte 164 cm

Opties

Overige
Apple Carplay/Android Auto Bots herkenning systeem electronic climate control Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm Achteropkomend verkeer waarschuwing Rijstrooksensor met correctie Verwarmbare voorstoelen en verwarmbare ruitensproeierkoppen interieur voorverwarming/(koeling) Kruisend verkeer detectie Oplaadmogelijkheid Afdaal assistent hoofdsteunen anti-whiplash centrale vergrendeling met afstandsbediening Volledig digitaal instrumentenpaneel Connected services
Veiligheid
uitwijk assistent Autonomous Emergency Braking Side Impact Protection System bots waarschuwing systeem Active Cornering Enhancement Airbag(s) hoofd achter Elektronisch Stabiliteits Programma Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem Achteruitrijcamera Bandenspanningscontrolesysteem Verkeersbord detectie Airbag(s) side voor Airbag passagier Airbag(s) hoofd voor Hill hold functie Vermoeidheids herkenning Airbag(s) knie Anti doorSlip Regeling Alarm klasse 1(startblokkering) Brake Assist System
Infotainment
Navigatiesysteem full map + hard disk WiFi voorbereiding Stuurwiel multifunctioneel Spraakbediening Multimedia-voorbereiding Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Audio installatie
Interieur
Lederen/stof bekleding Voorstoelen verwarmd Cruise control Armsteun achter Armsteun voor Achterbank in delen neerklapbaar Voorstoelen in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel en versnellingspook Boordcomputer Lendesteunen (verstelbaar) Regensensor Lederen bekleding Elektrische ramen voor en achter
Exterieur
Elektrisch glazen panorama-dak Lichtmetalen velgen 18" LED koplampen adaptief LED dagrijverlichting Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar Dakrails Parkeersensor voor Adaptief demping systeem Dimlichten automatisch Elektronische remkrachtverdeling Elektrisch bedienbare achterklep Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Grootlichtassistent Parkeersensor achter LED achterlichten
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

EnergielabelA
Verbruik (gemiddeld) 1.8 liter per 100km
CO2 uitstoot 53 gram per kilometer

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Jauke Plat
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0525 681 568
NL
Totaal Op aanvraag
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal Op aanvraag