Neem contact met ons op:

Garage Nunspeet

Autogarage Nunspeet

Sinds oktober 2023 is er een nieuwe autogarage te vinden in Nunspeet “Janse-Plat Automotive” gelegen aan de Marconiweg 8. De autogarage is te vinden in Nunspeet langs de Elburgerweg. Voorheen zat autogarage Janse-Plat Automotive nog in Elburg, daar is het autobedrijf ooit gestart in 1960 als DAF dealer. Door de groei van het aantal auto’s en klanten was het tijd om te verhuizen naar een nieuwe plek om te kunnen uitbreiden. De groei is ontstaan doordat autogarage Janse-Plat Automotive heeft doorontwikkeld als Volvo specialist.

Autobedrijf Elburg - Volvo specialist

Autoshowroom Janse Nunspeet

Op de nieuwe locatie is de autoshowroom van Janse-Plat Automotive helemaal opnieuw ingericht en heeft het een moderne uitstraling. In de autoshowroom staan verschillende types Volvo, Mercedes en andere automerken. Het assortiment wisselt vaak, soms wekelijks/maandelijks. Wij verrassen u graag met ons aanbod. Tijdens een bezoek aan onze showroom nemen wij de tijd voor een persoonlijk gesprek en beantwoorden wij al uw vragen. Heeft u een auto gezien die naar wens lijkt? Dan bieden wij u graag een proefrit aan.

Wij gaan verhuizen

Kennis en ervaring

Autogarage Janse-Plat Automotive biedt veel verschillende diensten aan. Kom bij ons lang voor een nieuwe auto, verkoop, import, onderhoud of reparatie van uw auto. Door de jarenlange ervaring in de autobranche heeft autogarage Janse Nunspeet veel kennis en ervaring opgedaan en is er voor elke dienst een specialist aanwezig. Voor de aanschaf van een nieuwe auto is eigenaar Jauke een expert op het gebied van inkoop, import en verkoop. Zowel in binnen- als buitenland. Ook bij mede-eigenaar Marlou kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto, Marlou houdt zich bezig met het inkopen van damesmodellen auto’s. Voor onderhoud en reparaties zijn onze monteurs Bart en Dries er. Door scholing en cursussen blijven ze zich ontwikkelen in de autobranche en zijn ze gespecialiseerd in het automerk Volvo.

Klantgerichte service

Bij autogarage Janse Nunspeet willen we u graag helpen met al uw auto vraagstukken. U kunt hiervoor altijd langskomen in de showroom, telefonisch contact opnemen of ons contactformulier op de website invullen. We delen graag onze kennis en ervaring met u. Klanten zetten wij op nummer één in onze werkwijze. Hierdoor houden wij van een persoonlijke benadering en bieden wij service op maat.

Occasions Janse Nunspeet

Al onze occasions zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo is er ook bewust gekozen voor het automerk Volvo. Dit omdat Volvo, net als ons, de klant op nummer één zet dit is terug te zien in het design, veiligheid en de levensduur van Volvo auto’s. Aan het aanbod is nu ook het merk Mercedes-Benz toegevoegd. Deze kon natuurlijk niet missen, want Mercedes-Benz staat bekend om de comfortabele zit, excellente afwerking en dat ze voorlopen op de nieuwste technieken. De slogan van Mercedes is dan ook ‘the best or nothing’.Al onze occasions zijn in nette staat, gekeurd door onze ervaren monteurs en zullen de garage verlaten met een BOVAG gecertificeerd en voorzien van een Nationale Autopas (NAP). Het aanbod is gevarieerd en er zijn auto’s beschikbaar in verschillende prijsklassen.

Ontmoet het team

Onze vakkundige mensen helpen u graag verder, maak kennis met ons team!

Expert op het gebied van inkoop/import en verkoop

Jauke - Eigenaar

Een bezoek aan een garage saai?
By Marlou zeker niet!

Marlou - Mede-eigenaar

Door zijn veertigjarige ervaring weet hij werkelijk alles op het gebied van Volvo

Dries - Monteur

Weet als geen ander creatieve en klantgerichte oplossingen te bedenken

Bart - Monteur